#Fietsbier: Brouwerij Pimpelmeesch in Chaam

July 11, 2013 at 2:22 pm

Een korte dit keer. Ik ging op pad zonder doel en nabij Chaam bedacht ik mij dat ik niet wist waar Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch precies zat. Het adres, Ginderdoorstraat 4a, ingevoerd in de MIO 505HC fietscomputer en binnen 10 minuten stond ik voor een mooie boerenschuur. Met terras en brouwgedeelte. En de grootste verassing: OPEN! Op de website van de brouwerij staat “alleen op afspraak”. Dat is natuurlijk niet handig. Echter… nu blijkt dat het proeflokaal en terras bij bijtoontjeschoen.nlhoort en de brouwerij een aparte onderneming is. De info op de website is derhalve correct. Toch zou het aardig zijn te vermelden dat het “inpandige proeflokaal” wel geopend is van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 tot 20:00.

Afstand vanaf Breda: +/- 20km
Bierkaart: Alle bieren van de Pimpelmeesch, ook bieren die ze in opdracht brouwen.
Prijsniveau: Gemiddeld. Weet eigenlijk niet wat ik moest afrekenen voor een St. Jans Roggebier.
Terras: Genoeg zitplaatsen. Altijd zicht op je fiets.
Bediening: Brabants gezellig!
Google Maps: Ginderdoorstraat 4a, Chaam